Vervoer: auto, bus, trein, P.

 

Tijdens de reünie geldt een parkeerverbod op het aangrenzende deel van de Reünielocatie/school MHS aan de Douwe Kalmaleane. Uitsluitend voertuigen met een gehandicaptenparkeerkaart mogen bij de school MHS worden geparkeerd.
De overige wagens kunnen op de parkeerterreinen van de Elfstedenhal en het Wetterskip Fryslan (Fryslânplein 1 en 3, 8914 BZ Leeuwarden) met ca 300 parkeerplaatsen worden geparkeerd.

Vanaf 10.00  tot 22.00 uur rijdt er een (gratis) shuttlebusje tussen de school MHS en deze parkeerterreinen met een frequentie van 4 ritten per uur.

Indien genoemde parkeerruimte onvoldoende mocht zijn, is er op een afstand van ca. 750 m. een weiland, aan de Simon Vestdijkwei, beschikbaar. Parkeerwachters zullen de weg wijzen en de shuttlebus neemt dan deze locatie in haar rijschema op.

Ook vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur rijdt een grote shuttlebus van het busstation (Vak P, evenementen bushalte, tegenover de vakken A t/m O) bij het NS station naar de Reünielocatie/school MHS.
Tot 13.00 uur rijdt deze bus rechtstreeks van busstation naar school en daarna, vanaf 13.00 uur, gaat de bus verder als Hop-on Hop-off via het centrum met enkele stopplaatsen en natuurlijk een stop bij het busstation.

Kijk voor meer informatie over de bussen (vertrektijden, stopplaatsen, etc) onder BUSTOURS onder het kopje LEEUWARDEN  in het hoofdmenu van deze website.