Nieuwsbrief 1

Vooraanmelding

 Indien je je aanmeldt op de vooraanmeldingspagina en het inschrijfgeld van  € 10,00  betaalt aan de Stichting “De Rijks 125”, dan ontvang je per email informatie op het moment dat er een nieuwe nieuwsbrief gereed staat op de website. Zo blijf je op de hoogte van de voortgang van de Reünie “De Rijks 150” en “Slauerhoff” op zaterdag 8 september 2018. De uiteindelijke registratie opent op 8 september 2017, met dien verstande dat het inschrijfgeld dan wel verhoogd zal worden.

Vrijwilligers gezocht

Om een goed feest te organiseren moet je de juiste persoon op de juiste plaats hebben. Onze ploeg is nog lange niet compleet en doen daarom bovenstaande oproep: Geef je op voor een bestuursfunctie of wordt lid van de feestcommissie d.m.v. de contactpagina en vermeld voor welke functie je graag in aanmerking wil komen.

Ambassadeurs

 De website “De Rijks 150” heeft een pagina gewijd aan een eregalerij. Er is nog genoeg ruimte! Ken of ben jij een oud-leerling, een oud-docent of een oud-medewerker van de RHBS, Slauerhoff College en OSG Slauerhoff en wil je ook graag opgenomen worden in de eregalerij? Stuur dan een mailtje met een korte beschrijving van het hoe en waarom (graag met foto) naar info@derijks150.nl.

Foto’s uploaden

 Sinds 1992 (De Rijks 125) zijn er een aantal tussentijdse reünies geweest van oud-leerlingen van de RHBS en Slauerhoff. Zoals de groep “RSG Leeuwarden VWO ‘79/’80”. Daarvan circuleren op het internet verschillende foto’s. Als  je in het bezit bent van foto’s die het publiceren waard zijn, verzoeken wij je deze voor plaatsing in het fotoalbum te sturen naar foto@derijks150.nl.

Leeuwarden Culturele Hoofdstad

 Formeel zou in september 2017 onze reünie gehouden moeten worden. Op onze leeftijd nog een jaartje wachten om een groots festijn mee te maken, deert niet. Alhoewel de programmatische invulling van de viering Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa nog niet geheel gereed is, dragen wij alvast ons steentje bij. In de hoop dat Leeuwarden dan in 2018 gaat bruisen, hebben wij een bustoer door Leeuwarden gepland met een aantal hop-on en hop-off plaatsen in het centrum, zodat u zonder moeite van de markante locaties kunt genieten.